Vastgoedrecht

Brede expertise


Herkent u deze situatie?


  • Hoe stellen we goede huurovereenkomsten op voor ons bedrijvengebouw?
  • We willen een stuk grond aankopen, om te bebouwen. Waar moeten we op letten?
  • Het bedrijfspand dat we hebben gekocht, heeft verborgen gebreken.
  • Het dak van ons nieuwe kantoorpand is niet gebouwd conform bestek.Vastgoed is een breed en boeiend rechtsgebied, waarin allerlei aspecten gelijktijdig een rol kunnen spelen. Staat u als bedrijf voor belangrijke besluiten? Dan is het verstandig u te laten adviseren door een specialist die de reikwijdte ervan kan overzien. Van Gurp advocaten helpt u alle kansen en risico’s zorgvuldig tegen elkaar af te wegen. Daarnaast staan wij u terzijde bij geschillen voor de rechtbank of de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Neem contact met ons op


Waarom Van Gurp Advocaten?


Wie kunnen bij ons terecht?
Wij ondersteunen onder meer particulieren, woningcorporaties, grote en middelgrote bouwbedrijven, installatiebedrijven, projectontwikkelaars, advies- en architectenbureaus.

Brede expertise
Onze advocaten zijn niet alleen goed thuis in het bouw- en huurrecht, maar ook in alle civielrechtelijke aspecten die een rol kunnen spelen.  

Rechter of Raad van Arbitrage
Naast advies, ondersteunen we u bij alle contracten en procedures rondom huur en verhuur en verdedigen we uw belangen bij de rechtbank of de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Wilt u ons uw vraag voorleggen?

Neem gerust contact met ons op.